Excellent Tutoring Services

Bijles Wiskunde. Vind een docent in Nederland

thuis of online .

Kinderen kunnen hun cijfers binnen 28 dagen tot wel 75% verbeteren, zonder dat ze hun hobby’s hoeven op te geven.

We helpen toegewijde ouders betrouwbare en zeer effectieve docenten in Nederland te vinden, zodat de cijfers van hun kinderen binnen 28 dagen aanzienlijk verbeteren, zonder dat die hun hobby's of vrije tijd hoeven op te geven. Bijles Wiskunde.

Excellent Tutoring Services, Find a Tutor in The Netherlands

Onze bijlessen worden thuis en online door uitstekende docenten gegeven voor de vakken wiskunde, scheikunde, natuurkunde, Duits, Frans, Engels en meer. We helpen onze leerlingen cijfers te verbeteren of een vaardigheid te beheersen, en kunnen zelfs een stapje verder gaan dan alleen de leerstof. Onze docenten beheersen het havo-, atheneum- en gymnasiumcurriculum, het IB-diploma en het middelbareschoolexamen (verschillende niveaus). Bijles Wiskunde.

Stressvrije bijles die makkelijk in uw gezinsleven te passen is

Lessen thuis

Lessen online

  • Reizen niet nodig

    Met bijles aan huis werkt de docent in uw eigen huis samen met uw kind. Laat uw gezin op rolletjes lopen met bijles aan huis!

  • Omdat deze online zijn, kunnen online lessen altijd en overal plaatsvinden.

    Er is geen reistijd, dus u kunt ze gemakkelijk tussen voetbal en avondeten inpassen. Zelfs op vakantie. Bovendien krijgt uw kind altijd de beste docent, in plaats van een die dichtbij woont.

Hoe werkt Good Tutors Finder?

Een begeleidingsplan opstellen

Vertel ons de behoefte van uw kind, selecteer de dag en tijd, en krijg direct een betaalbare prijs.

Onze begeleidingsplannen

U kunt de frequentie van uw bijles kiezen; wekelijks, elke 2 weken, één keer per maand of slechts één keer!

Aan de slag

Beheer alles online

Het beoordelen van de vorderingen van uw kind, het herschikken van de planning en het contact opnemen met ons toegewijde team is slechts een kwestie van een tikje verwijderd.

Geen sluipend contract

Ga vandaag nog mee, annuleer wanneer je maar wilt.

Laten we gaan.

Kalmeer en Ontspan

Een goede Tutor, volledig gescreend, deskundig en getraind zal er op tijd zijn. En het is allemaal betaald.

100% garantie

Als u niet helemaal tevreden bent met het eerste gesprek, vergoeden wij u het eerste uur.

Aan de slag

Waarom zou u bijlessen boeken bij Good Tutors Finder?

Why Book Tutoring Services with Good Tutors Finder?

Wij hebben het verbeteren van schoolresultaten hoog in het vaandel staan en daarom bieden we zowel thuis als online bijlessen aan leerlingen op de basisschool, middelbare school en hogeschool. De behoeften van onze klant staan voorop en daar passen we onze lessen, die gebaseerd zijn op een innovatieve leerstof en volgens een stimulerende pedagogische aanpak gegeven worden, dan ook op aan. Wij leren uw kind om leren leuk te vinden en alles uit het leven te halen. Een liefde voor kennis baant vaak de weg vrij naar succes en dat is precies wat wij u willen bieden. We hebben IB-docenten en havo-, atheneum- en gymnasiumdocenten. Uitstekende bijlessen. Vind een docent in Nederland. Bijles Wiskunde.

5/5

Wij hebben het verbeteren van schoolresultaten hoog in het vaandel staan en daarom bieden we zowel thuis als online bijlessen aan leerlingen op de basisschool, middelbare school en hogeschool. De behoeften van onze klant staan voorop en daar passen we onze lessen, die gebaseerd zijn op een innovatieve leerstof en volgens een stimulerende pedagogische aanpak gegeven worden, dan ook op aan. Wij leren uw kind om leren leuk te vinden en alles uit het leven te halen. Een liefde voor kennis baant vaak de weg vrij naar succes en dat is precies wat wij u willen bieden. We hebben IB-docenten en havo-, atheneum- en gymnasiumdocenten. Uitstekende bijlessen. Vind een docent in Nederland.

5/5
5/5

Wat kunt u van uw topdocent verwachten?

We willen u verzekeren dat uw kind gelijk goed op weg is naar succes.

Excellent Tutoring Service

Onze docenten hebben allemaal dezelfde waarden:

Onze docenten gaan voor uitstekende schoolprestaties:

Onze bijlessen zijn afgestemd op de behoeften van uw kind

Hulp bij huiswerk

IB Homework & Home Learning

Heeft uw kind wat extra hulp nodig voor school? Dit is de oplossing voor u.

Individuele ondersteuning

Met individuele ondersteuning gaan onze docenten voor een unieke aanpak (afgestemd op uw kind) bij alle facetten die bij bijles komen kijken, zoals het doorspreken van leerstof uit de les en samenvatten van wat er geleerd is. Ook voorkomen docenten dat uw kind achter gaat lopen of zorgen zij dat uw kind binnen de kortste keren weer helemaal bij is. Bovendien worden er efficiënte studiemethodes en leerstrategieën aangereikt en kunnen docenten, indien nodig, dieper op de stof ingaan. Een derde partij (niet de ouder, oudere broer of zus of de leraar) inschakelen om te helpen met huiswerk biedt veel voordelen. Leerlingen kunnen zich vaak beter concentreren en durven eerder vragen te stellen. De docent neemt de tijd om stap voor stap de onderwerpen die uw kind lastig vindt op een gepersonaliseerde manier uit te leggen.

Efficiënte opvolging

De docent maakt een kort verslag van elke sessie en na elke tien uur bijles wordt er een gedetailleerder verslag opgesteld. Zo blijft u op de hoogte van hoe uw kind zich ontwikkelt. De docent werkt ook samen met leraren om te zorgen dat uw kind op alle vlakken de juiste ondersteuning krijgt.

Beter begrijpen

Excellent Tutoring Services

Loopt uw kind al een tijdje achter? We kunnen hem of haar helpen bij de leerstof die nu nog lastig lijkt.

De huidige valkuilen dichten

Het doel van ‘Beter begrijpen’ is zorgen dat leerlingen de achterstand inhalen bij een of meer vakken waarin ze achterlopen. De docent en de leerling zetten samen duidelijke, haalbare doelstellingen voor zowel de korte als de lange termijn. Zo kan de leerling zelf, maar ook de ouders en docenten, goed zicht houden op de voortgang.

Gepersonaliseerd ondersteuning

Met individuele ondersteuning gaan onze docenten voor een unieke aanpak (afgestemd op uw kind) bij alle facetten die bij bijles komen kijken, zoals het doorspreken van leerstof uit de les en samenvatten van wat er geleerd is. Ook voorkomen docenten dat uw kind achter gaat lopen of zorgen zij dat uw kind binnen de kortste keren weer helemaal bij is. Bovendien worden er efficiënte studiemethodes en leerstrategieën aangereikt en kunnen docenten, indien nodig, dieper op de stof ingaan. Hulp van een bijlesdocent heeft veel voordelen. Leerlingen kunnen zich vaak beter concentreren en durven eerder vragen te stellen. De docent neemt de tijd om stap voor stap de onderwerpen die uw kind lastig vindt op een gepersonaliseerde manier uit te leggen.

Eigenwaarde, vertrouwen en motivatie

De vertrouwensrelatie tussen de docent en de leerling zorgt voor een gunstige leeromgeving. De bijlesdocent, die ook continu motiveert, is vaak een inspiratiebron voor de leerlingen. Velen herwinnen hun zelfvertrouwen wanneer ze hun cijfers zien stijgen, waardoor ze actiever meedoen in de les en meer interesse krijgen in school.

Onze onderwijsadviseurs helpen uw graag bij het vinden van het optimale bijlesplan. Neem nu contact met ons op via WhatsApp:

Om welk vak het ook gaat, wij helpen graag!

 

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Good Tutors Finders. De docent die aan mijn dochter was toegewezen, hielp haar haar gemiddelde cijfers met 15% te verhogen binnen 2 maanden.

eva basel

 

Het is de beste investering die ik voor mijn dochter heb gedaan, zowel voor haar zelfvertrouwen als voor haar verdere schoolloopbaan. Haar wiskundecijfers zijn enorm gestegen. Bedankt!

Karin

 

We zijn pas net met bijlessen begonnen, dus iets te laat in het jaar om een significante verbetering te zien, maar zonder jullie tussenkomst zou mijn zoon niet zijn geslaagd en was hij zeker gezakt. Mijn dank is groot!

Corrine 2

Claudia

Breda

Onze goede docenten zijn zorgvuldig geselecteerd en doorgelicht.

We streven naar optimale klanttevredenheid door altijd medewerkers en diensten van hoge kwaliteit te leveren.

Excellent Tutoring Services

Onze goede docenten zijn zorgvuldig geselecteerd en doorgelicht.

We streven naar optimale klanttevredenheid door altijd medewerkers en diensten van hoge kwaliteit te leveren.

Excellent Tutoring Services

Waar is Good Tutors Finder werkzaam?

Tutoring Services in Germany
Overal in Duitsland

We zitten overal in Duitsland, waaronder: München, Berlijn, Keulen ,Stuttgart ,Hamburg ,Frankfurt en alle andere steden.

Tutoring Services in Switzerland
Overal in Zwitserland

We zijn overal in Zwitserland, ook: Zürich, Bazel, Zug, Genève, Lausane, en alle andere steden.

Tutoring Services in The Netherlands
Overal in Nederland

We zijn overal in Nederland, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Wassenar en alle andere steden.

Tutoring Services in France
Overal in Frankrijk

We zijn overal in Frankrijk, ook: Parijs, Straatsburg, Nice, Bordeau, Toulouse, en alle andere steden.